Titular notícies

Emporia llença el seu primer smartphome per a gent gran

Dimecres 30 Abril 2014

El dispositiu estarà disponible a Espanya després de l'estiu i tindrà un preu recomanat de 200 euros.

La companyia austríaca Emporia, especialitzada en telèfons mòbils de fàcil ús per a persones majors, ha presentat en el Mobile World Congress de Barcelona el seu primer terminal intel·ligent. En roda de premsa, la consellera delegada de Emporia, Eveline Pupeter, va destacar que aquest dispositiu, Emporia Smart, segueix sent "fàcil d'usar", ja que ofereix un sistema operatiu Android modificat.

El terminal estarà disponible a Espanya després de l'estiu i tindrà un preu recomanat de 200 euros. El director general de Emporia a Espanya i Portugal, Juan Carlos Morcuende, va explicar que en el disseny del telèfon s'han eliminat "aspectes innecessaris" per facilitar el seu ús. El terminal, que manté els botons físics d'emergència i d'accessos directes que ja inclouen models anteriors, inclou un nou carregador micro USB amb una guia per facilitar la seva correcta utilització.

També inclou un punter, per augmentar la precisió en l'ús de la pantalla tàctil, i una base de càrrega, que amplifica el to de trucada perquè l'usuari el pugui sentir encara que estigui allunyat del terminal. A més, permet utilitzar-ho com a mans lliures. Aquest mòbil Emporia és compatible amb l'ús d'audiòfons i incorpora la primera pantalla multitàctil de la companyia i la càmera més potent fins ara, amb 5 megapíxels.

Últimes Notícies